dimarts, 5 de maig de 2009

menjar simple peró bo

Galetes de sucre:

Ingredients:

500gr de mantega
650 gr de sucre
10 gr de sal
125 gr d'ous (2.5 aproximadament)
125 gr de llet
15 gr de vainilla
37 gr d'impulsor (pols de forn)
1250 gr de farina

Elaboració:

1 Barrejarem els tres primers ingredients, seguidament incorporarem els tres ingredients següents. Iper últim els dos restants.

2 Deixarem refredar uns minuts a la nevera per poder-la estirar.

3 Estirem al gruix desitjat, pintarem amb un bany de llet i la cobrim amb sucre en gra ( el més granulat possible).

4 Tallarem amb el tallapastes la forma desitjada i col.locarem amb safates per forn que prèviament haurem untat i enfarinat amb paper de forn.

5 Posarem el forn a una temperatura de 180º - 190º durant 8 o 10 minuts.

Temps de preparació: 30 minuts

Arròs saltejat oriental
Ingredients:
Arròs blanc base tècnica indígena
Pèsols
Truita francesa a trocets
Pernil dolç a daus
Brots de soja germinats
LLavors de sèsam blanc
Oli de sèsam
Salsa de soja
Sal
Pebre
Elaboració:
1 Saltejar els brots de soja i el pernil dolç amb oli de sèsam i desgreixar amb una mica de soja. Posar la resta de ingredients i barrejar bé.
2 Fregir a part les llavors de sèsam fins que estiguin lleureranebt torradesi escòrrer. Afegir-ho al conjunt

6 comentaris:

  1. Potser seria més atraient pels lectors si afegiu alguna imatge. No us sembla?

    ResponElimina
  2. Semblen delicioses, aquest cap de setmana les faré



    Marta A

    ResponElimina
  3. M0ha semblat molt bona idea posar una recepta al blog . I tenen molt bona pinta. Està molt ben explicat, pel meu gust .

    ResponElimina
  4. Soc l'Òscar m'ha agradat molt la recepta que heu fet, però perquè quedes més complet, i tindrieu que posar una foto.

    ResponElimina
  5. dacort intentarem posar la fotografia gràcies per ajudarnos a millorar el nostre blog

    ResponElimina