dilluns, 11 de maig de 2009


Vedella amb bambú i bolets

Ingredients:

800 g de vedella (crostó)
100 g de bolets xinesos
1 ceba tendra
1 ou
50 g de fècula de patata
15 g de gingebre
1 gra d'all
salsa de soja
oli de gira-sol
1/2 l de brou d'au
sal

Preparació:

Per començar, poseu la vedella tallada ben petita en un bol.Afegiu-hi sal, una mica d'ou batut i fècula de patata (o de blat de moro). Barregeu-ho tot fins que la carn quedi ben compacta. A continuació, fregiu-la en una fregidora amb oli de gira-sol ben calent. No us ha de quedar gaire daurada. Un cop fregida la vedella, escorreu-la. Tot seguit, poseu una mica d'oli en una paella, i quan estigui calent, daureu-hi un gra d'all picat (prèciament macerat en oli) i el gingebre i la ceba tendra, també tallats petits. Salteu-ho i després incorporeu-hi la vedella. Tireu-hi també els bolets xinesos amb una mica de l'aigua en què els haureu tingut en remull, el bambú i els pèsols. Aneu-ho saltant, i uns minuts després, aboqueu-hi uns quants cullerots de brou d'au. Diluïu la fècula amb una mica d'aigua i tireu-la a la paella, així aconseguireu que la salsa sigui més espessa. Rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi salsa de soja i poc després ja tindreu el plat a punt.

3 comentaris:

  1. No dic que estigui malament, però tindrieu que escollir una recepta més atraient
    Marta A

    ResponElimina
  2. Nois es nota massa que és copiat. Caldria que vosaltres fèssiu el redactat, per tal de veure si sou capaços d'utilitzar correctament les paraules i els signes de puntuació.

    ResponElimina
  3. Hola noies i nois sóc la Sara us volia dir
    que podrieu canviar el color de la lletra
    perque no es pot llegir gairè bè.

    Sara

    ResponElimina